onsdag 4. mars 2009

Tilbake på bloggen

Utestengt
Har hatt store problemer med å komme meg inn på min egen blogg på mange dager. Det har føltes nesten som å ikke slippe inn hjemme i eget hus! Tror andre også har hatt vansker med å åpne bloggen min, men nå tror æ at problemene skal være løst. Har vært inne på Explorer og ryddet og slettet for å få bort eventuelt gruff som har lurt seg inn gjennom bakdøra. Takk for gode råd! Har også fått rettet opp den trådløse forbindelsen som æ heller ikke fant mer etterat æ hadde vært koplet inn på andre nettverk, så nå kan æ ta PC'n på fanget eller i sofaen. Håper alt er i orden nå.
HJELP, garnlageret bare vokser!


Fredag var æ på dagstur i byen og rakk såvidt innom en garnbutikk. Manglet bare noe garn til selbuvotter, men se hva æ endte opp med på den korte tida æ var innom!
Knapper
Klarte også å plukke med meg disse knappene, men ble "skinnflat forfær" som han sa gutten, da æ oppdaga hva æ hadde betalt for dem. Det var fra 10 kr opp til 26kr pr stk! Det er nok lenge siden æ har kjøpt knapper, men fine var dem jo, ikke sant?
Søndagstur
Gikk en tur i det fine været på søndag, men så at det var noen som hadde vært der før meg. Oteren og reven hadde kryssa spor flere steder.
Forbi her bruker æ å forte meg. Liker ikke isbaksene som henger kloss på veien selv om det var mye som var falt ned denne dagen. Nedenfor veien (uten autovern!) går berget bratt ned i sjøen.
Kommer tilbake for å vise at æ ikke bare kjøper garn men også strikker litt i blant.

7 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar inne hos meg i dag:)
  Ha en fin torsdag:)

  SvarSlett
 2. Der var du "hjemme" igjen, har vært innom dæ , men ingen hjemme.
  Ser at du også har vært å gjordt "nødvendige "innkjøp,rart det der når en kommer innom en garn butikk ...skal bare ha de to nøstan med blått garn , så kommer man ut med garn i alle regnbuens farger og litt anna stæsj , som knapper å sånt.
  Fine knapper , blir spennende å se hvor du skal plassere de.
  Flotte turbilder, isen i Laukeberget er fin , så lenge den henger der......

  SvarSlett
 3. Flotte bilder!
  Men du, hva gjorde du på internet explorer for å rydde opp? Skulle gjerne visst det.Jeg kommer inn på min egen blogg, men andre har problemer.
  God natt, og ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 4. Hei Lille meg!
  Siden jeg ikke kommer inn hos deg, så svarer jeg her. Når du er inne på Explorer, velger du Tools (øverst t.h.),så Internet Options (General fane), velg Browsing history (delate temporary files,history,cookies,saved passwords and web form information). Trykk på "delate". Nytt vindu dukker opp og delate de ulike punktene. Jeg sletta alle. Du mister selvsagt alle nettadressene som ligger i Explorer, men de legges jo bare til etter hvert.Kanskje du har dem på Favoritter. Vet ikke om du tør følge dette, men du sletter jo ikke noe programvare.
  Håper det blir til hjelp. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Takk for at du var innom meg og la igjen en hilsen. Joda du har helt rett, Hulda er min datter.
  Så mye nydelig garn du har kjøpt, tror det blir slik med de strikkeglade. Blir spennende å se det du skal lage av dette. Jeg kjøpte og mye garn tidligere, nå har min andre datter, Kjersti, overtatt.

  Så svære isblokker! De ville jeg og kommet meg fort forbi, en vet aldri når de løsner. Syns den veien så litt skummel ut, jeg.
  Ha det godt! Hilsen Margit.

  SvarSlett
 6. Hei igjen!Trasig når alt låser seg,men godt du har fått rettet opp.
  Har alltid vært noe tull her hos deg når man skal legge igjen kommentar.Da "popper" det opp poker og vet ikke hva.
  Får se om det er borte nå.
  Jeg har vært litt "blogglat" denne uka.
  Vil ønske deg ei God helg,og takk for kommentar hos meg.
  Klem!

  SvarSlett
 7. Takk for du besøkte bloggen min. Ser at du samler på knapper, det gjør jeg også. Masse fint håndarbeid har du også. Kommer tilbake senere.

  SvarSlett