mandag 16. mars 2009

UTFORDRING

Fra Lise har jeg fått utfordringen som har gått ei tid på ulike blogger. Den går ut på å presentere et bilde fra din 6. fotomappe og velge bilde nr. 6 som du viser på bloggen. Du bør også fortelle litt om bildet.


Hos meg ble det litt dumt for jeg hadde noen mapper med bare 3 og 4 bilder og slike som jeg tidligere hadde presentert på bloggen, så jeg måtte gå litt videre i mappene. Det sier meg egentlig at jeg må ta et skippertak å rydde opp og flytte bilder til samlemapper.

Julemesse
Dette bildet er tatt på sanitetsforeningens julemesse. Her er en av selgerne som har tatt for seg basarboka. Det var mange ulike ting til salgs og mange fine gjenstander til utlodning. Har fått tillatelse av personen på bilde til å vise bildet på bloggen. Noen av dere kjenner nok igjen dama.

Jeg tar også med et annet bilde fra samme arangement. Det viser at bygdefolket trofast møter fram og koser seg med kaffe og deilige kaker. Det sosiale betyr så mye på slike små plassa.
Jeg sender utfordringen videre til de som måtte ha lyst til å være med. Vil spesielt utfordre Mormonsen siden hun er ny i min bloggliste.

8 kommentarer:

 1. Slike sammenkomster er så hyggelig og sosiale!!
  Samler bygdafolket og skaper en trivelig førjulsstund en kan være sammen sikkert. Ja, i tillegg til at en støtter en god sak og får unna noen julegaver kanskje.

  Nydleig himmelbilder du har postet under her.

  SvarSlett
 2. Problemer til tross . dette hadde du klart å fått festa her.
  Trivelig med julemesse, og kafeer ellers i året når vi samles på "helsehuset".
  Æ fikk mæ en go latter over mårras kaffen , når du trua med å hive heile skiten i kråa!
  Klare liksom ikke helt å plassere dæ i den "settinga".
  Du får ha en god dag!

  SvarSlett
 3. Det er vel ikke så nøye om det ikke var noe bilde nr.6 i mappe nr. 6, for dette var dakoselige bilder!
  Internet Explorer nektet å åpne siden din i dag, men jeg gikk inn på Mozilla Firefox, og det var ikke noe problem å komme inn!
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. Sosiale settinger er viktig på Alteidet også. Vi har lørdagskafe på husflidshuset hver siste lørdag i måneden, og mange møter opp for å prate og høre nytt. Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 5. På bygda er det viktig med litt sosialt samvær. Her hos oss har vi grendelaget og coopen, men desverre ser det ut til at nærbutikken vår blir nedlagt snart. Det blir et stort savn, spesielt for pensjonistene. Ha ei fortsatt fin uke, og snart er det helg igjen!:)

  SvarSlett
 6. Tenk, nå kom eg inn på bloggen din, men ser ut til å få problemer med å lage kommentar. Nå gjær jeg et siste forsøk.
  Takk for utfordringen! Arti, skal se hva jeg får til.
  Og foreningsliv er trivelig og sosialt. Stå på!

  SvarSlett
 7. Samme problem som sist, men kommer inn uten problem når jeg bruker Mozilla.
  Jeg ville bare si at jeg har en utmerkelse til deg på min nye blogg:
  www.bkverndal.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Jammes så ho kjent ut den dama! Glede mæ til påske, håpe det blir kafé da :)

  Ang. dine probleman med "skiten" som Turid sa, har du prøvd å fjerne nån av tingan du har i side-margen her? F.eks. telleran, fjern en og en og test om det fungere bedre mellom hver du fjerne. Hvis du ikke plages med andre side på nettet tippe æ det e en av dem som lage problema.

  SvarSlett