torsdag 28. januar 2010

Pulsvanter

I høst kom det en overraskelsespakke fra en dame som hadde vært på sommerbesøk hos oss. Pakken inneholdt et sort og et brunt nøste Tynn Alpakka og to pakker perler, rød og grønn og i tillegg mønster på tre forskjellige pulsvarmere. Gjett om æ ble glad!
Strikkepinnene kom fram, men skal si det var litt av en jobb å træ 168 perler inn på ulltråden. Tenkte ikke over at jeg selvfølgelig kunne tatt det i to omganger. Uansett så er det litt plunder å holde på å forskyve perlene ettersom en strikker.


Resultatet ser dere her. Var ikke så lett å ta bilde med pulsvantene på. Med blits ble de koksgrå. Nå legg æ merke til at ringen matcher de røde perlene (små røde rubiner). Stilig!

Som dere ser så kom æ godt i gang, men så fant æ ut at vanten ble litt for vid - og måtte selvsagt rekke opp. Ja, og da ble det en UFO inntil videre, men nå er de altså ferdige. Kommer muligens til å gi de bort.

Prøvde å ta bilder av pulsvantene ute i dagslys, men svart er svart. Syns rimfrosten hadde laget så fin marmorering på gelenderet til terassen, bare så synd at æ har laget bildene i så lite format.

10 kommentarer:

 1. Å, dei var kjempefine...so stilig med perler på.
  Kan tenkja meg at det var litt av ein jobb å tre alle innpå tråden, ja.<men når ein ser resultatet er det vel verdt "strevet".....
  Ha ei god helg!
  Ps. fine vinterbilder!!

  SvarSlett
 2. Berre lækkert-kanskje vi sees på "senteret " i dag.....og kafe` i måra!

  SvarSlett
 3. Nydelige pulsvotter! For et putlearbeid;-)

  Takker for kommentar, ja jeg har lest "Reisen til Karlsvognen". Huff skremmende gode bøker.

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 4. Stilig med perler i strikketøyet .. fine pulsvanter .. :o)

  Ha ei kjempefin helg - klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Så fine pulsvarmere! De så virkelig flotte ut med røde perler! Så flink du er! Har sagt til den strikkende søster at jeg ønsker meg et par, fryser så lett på armer og hender.
  Takk for din hilsen hos meg. Jeg har vært så opptatt i det siste så det har ikke blitt så mye bloggbesøk. God helg til deg! -Margit-

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for besøk og kommentar i bloggen min ! La meg til som følger hos deg jeg! ;-) Masse flott håndarbeid og bilder du har her! :-) Ha en flott kveld! :-)

  SvarSlett
 7. Så mye arbeid! Og så skal du gi dem bort!
  De var flotte!

  SvarSlett
 8. Flotte pulsvarmere, og for en jobb med alle perlene. Jeg har aldri prøvd meg på det, syns det høres så pirkete ut å sitte å tre alle de perlene og å få dem på riktig plass. Tror jeg er for utålmodig :)

  SvarSlett
 9. Kjempe fine pulsvarmere.Æ prøvde mæ m perle strikk en gang,men plagdes så å få perlene på garnet æ brukte,så æ ga opp før æ hadde begynt å strikke..Bedre lykke neste gang :)

  SvarSlett
 10. elisabeth.grytan@gmail.com9. mars 2010 kl. 11:19

  Hei,kjempe koselig blogg du har.Og all den fine strikkinga de,men du er vel ikke lærerinne for ingen ting.

  SvarSlett