søndag 31. januar 2010

Bursdagsgave

Tidligere i januar fikk jeg denne strikkeboka i bursdagsgave. Det er diverse sokkeoppskrifter, noen litt spesielle og noen som jeg helt sikkert kommer til å strikke.
På forsida ser vi pingviner.
Hva med for eksempel et par grisesokker?
Eller disse med bjeller på slik at det høres hvor vedkommende befinner seg.

Disse marihøne barnesokkene var da veldig søte, ikke sant?

Hva med perlebroderte sokker? De var nå veldig fine da, men tror ikke jeg vil bruke så mye tid på et par sokker som vel ikke har så lang levetid.
Noen som så på fullmånen og Mars fredagkveld ca kl 21?
Begge skulle være så nære jorda som vi ikke vil få
se på lenge Selvsagt skulle jeg prøve meg som månefotograf uten skikkelig kamera og telelinse. Vinden røsket også sterk i meg, så det var vanskelig å holde kameraet i ro selv om jeg støttet meg til gelenderet.
Bildet er jo ikke noe særlig, men tror jeg klarte å fange inn Mars øverst til venstre for månen. Refleksen nedenfor kan vi kanskje si er en UFO, ikke sant?

14 kommentarer:

 1. Du fikk nå mer ut av månen enn jeg gjorde!
  Sånne strikkebøker har alltid noen helt sprø oppskrifter, men også noen man liker bra nok til å strikke dem, med eller uten små forandringer!

  SvarSlett
 2. Og gratulerer med beskjedent vel overstått bursdag!
  Klem!

  SvarSlett
 3. He he -morsomme sokke mønster - ser for mæ når noen lister seg rundt med de der hoff narr sokkan med bjella på- lett å bli avslørt da....
  Å bursdag har du hatt- trur jammen du har det hvert år i januar - når æ tenke mæ om , men datoen ....?Uansett gratulerer masse og klæm!
  Måne bildet var fint- ikke så lett å få det til , har noen eksempler æ åsså - var ute i natt på terassen - dårlig kledd( les i bare trusa og topp) det måtte gå fort så æ knipsa ei handfull bilda sprang inn , lasta de ned ,å fant ut at det var månen....
  Nå er det ettermiddagen allerede- snart fam. svømming så hei og hå og en fin søn .ettermiddag te dæ og typen!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Gratulerer med vell overstått dag!
  29 år og 60 mnd,e det ikke d dem sier?
  Artig strikkebok!
  Ja de med bjelle på va himla stilig:D
  Åsså hadde det kanskje passa fint med de grise-læstan no i disse svineinflensa-tider:)
  Ønske dæ en fin siste januarkveld.Tenk at vi starter på februar allerede!?!

  SvarSlett
 5. Vel overstått bursdag! Artige sokkeoppskrifte, men som du sier, litt mye arbeid. Æ har hatt bloggtørke, men no e æ tilbake så æ håpe du st(r) innom:)Ha en god kveld...i morra e det februar.

  SvarSlett
 6. Artig bok med mange morsomme oppskrifter :-)Kanskje vi ser noen produkter fra boka etterhvert på bloggen din ;)
  Ja, månen va stor og fin, men æ prøvde meg ikke på å ta bilder. Har prøvd før, men ble ikke bra resultat med mitt kamera.
  Snart februar og ny uke med nye muligheter, ha en fin uke.

  SvarSlett
 7. Det er vanskelig å fotografere månen skikkelig .. *sukk* .. jeg klarer ikke helt å se Mars på det bildet - kan late som selvfølgelig :o) - men det er helt klart en UFO under der .. hihi ..

  Den boka var jo veldig flott - tror nok det hadde vært kjekt med bjellesokker på mange man gjerne vil vite hvor befinner seg .. :o) Og marihønesokkene .. nydelige ..

  Tusen takk for den koselige kommentaren du la igjen hos meg .. det setter jeg veldig stor pris på .. :o) Når det gjelder fortellinger - så har jeg millioner av tanker som kunne blitt til historier .. men jeg har liksom ikke mulighet til å sette meg ned over tid .. innbiller meg at det blir bedre når minstejenta blir større og når jeg får avklart hva som skjer fremover ifht NAV og langtidssykemeldingen min. Håper jeg får mulighet til å skrive mer i alle fall. Enn så lenge holder jeg meg til blogginnlegg og noen dikt - eller hva jeg skal kalle de .. :o)

  Ha en kjempefin ny uke - stor klem fra Toril :o)

  SvarSlett
 8. Hei! Og takk for koselig kommentar! Du var heldig som fikk så fin sokkestrikkebok! Mange spennende og artige ting! Skikkelig søte de marihønene, de kunne passe til en liten fot. Gratulerer med dagen som nå er gått! Koselig å bli husket! Og så fullmånen da, det var nu et fint bilde. Hørte at en skulle kunne se krater på månen med en vanlig kikkert, men prøvde ikke. Kanskje jeg hadde fått sett ufoen din også, om jeg hadde prøvd. He he..
  Hilsen Margit.

  SvarSlett
 9. Neimen Torilpia, klare du ikke å se det lille knappenålshodet til venstre for månen? :))

  SvarSlett
 10. Hei takk for kommentar om vottene jeg vant, jeg har også den sokkeboka. Men det er garn som ikke butikkene her fører i hvertfall og ikke alle var like greie finne alternativer til . Jeg kjøper jo disse bøkene men ender med å strikke noe helt annet . Men lærer jeg, nei, men de er jo morsomme blad i . Flotte pulsvarmere du laget også , pulsvarmere er vanedannenehar,har en først begynt bruke de så fryser en uten. Og det er best bruke alpakka, som ikke klør . Ha en fin kveld videre . F

  SvarSlett
 11. Masse inspirasjon der..Mye morsomt.Falt for bjellesokkan ;)
  Her koke æ graut t gramsn; kveldsmat.!
  Takket være facebook,husket æ dagen din ;)

  SvarSlett
 12. Jeg hadde gledet meg til å ta noen fine månebilder den dagen damånen var så nært jorda, men så ble det et forferdelig snøvær.
  Vel overstått gebursdag. Nå er det bare å finne fram garn og pinner. Mange gode ideer og fine mønster i den boka.
  God helg.

  SvarSlett
 13. Det var da virkelig masse flotte oppskrifter, og et bevis på at sokker kan være så mye mer enn de kjedelig oill-lestan jeg vanligvis strikker.
  Her og nå får du en liten liten utfordring til å lese det innlegget jeg nettopp har lagt inn (Godt verktøy osv...), og blogge om det samme. Men bare om du sjøl vil. Jeg har ikke lagt ut noen utfordring i blogginnlegget.
  En god dag til deg!

  SvarSlett
 14. Og så glemte jeg å si at joda, jeg er på FB. Vi kan søke hverandre opp gjennom de opplysnignene som ligger på e-postene som følger med kommentarene våre, tror jeg. :)

  SvarSlett