søndag 12. april 2009

Påskepartys hobbydel

Strikking

kan jeg trygt si er en av mine hobbyer som jeg har holdt på med disse dagene. Noe er påbegynt før, men er gjort ferdig og montert/festa trådene.


Denne halsen har jeg strikket i dobbelt garn med tykke pinner. Strikkinga var fort unnagjort, men monteringa lot vente på seg.


Fargen på dette bildet er ikke riktig. Bildet ovenfor viser rett farge.

Disse selbuvottene ble ferdig akkurat i tide til å bli med hjem til en av påskegjestene.
Disse fargeglade lestene har også venta på å bli ferdige.Alle disse handarbeidene reiste sammen med påskegjestene.

Jeg har også sådd litt frø og noe av det har jeg priklet og satt i vinduskarmen på gjesterommene, men det gjenstår ennå mye. Syns det er morsomt å følge med når det spirer og gror, men liker ikke noe særlig priklinga.

Videre har jeg selvsagt lest en del og løst kryssord og sudoku og surfet litt på nett Har også tatt partyrunden til andre påskeparty, men har ennå ikke besøkt alle. Jeg stikker innom når jeg er klar for det. (Kan ikke la det bli for mye party på en gang)

5 kommentarer:

 1. Jeg er trist )-: , påsken er over og overraskelse ikke har kommet til Norge. Jeg sender pakken fjorten dager før.

  Hilser Hartmut

  SvarSlett
 2. Så mye du har fått gjort ferdig! Det er godt gjort, når du endatil har hatt gjester!

  SvarSlett
 3. Ja når du nevner det med blåveis så husker jeg jo det, men da skal jeg nok passe på å poste fler blåveisbilder utover i uka jeg :) for den er jo så fin der den står! Et av de stedene vi gikk i går, der var det massevis av den. Ganske spesielt å se i grunn, marka som er gråbrun og trist etter vinteren og så popp, så er det masse masse små blå som står der og lyser i sola! Herlig det :)

  Mye fint du har strikka :) koselig!!!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for sist! Det blei jo plutselig et lite bloggtreff:)
  Skulle planlagt det,og fått det til,men man når ikke på alt.
  Du har vært flittig i påsken.Æ fikk ferdig ei NRK lue,og begynt på nr 2.Ga bort lua,og glemte å ta bilde av den.Men den finnes jo på annen hver blogg nå,så det gjør ingenting.
  Vi har hatt det så fint i påsken.
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 5. Ser ut til at dere har hatt ei fin påskefeiring. Her var vi også 10 stk. - alle var heime noen dager, manglet bare svigersønnen som jobber i Nordsjøen. Ha ei fin, ny uke!

  SvarSlett