torsdag 9. april 2009

Påske

Påskegjester
Fredag før palmesøndag kom barn, svigerbarn og barnebarn på påskebesøk. Plutselig var vi 10 personer sammen i noen trivelige dager. Det ble både ski- og scooterturer og det kaoset som hører til med scooterhjelmer og dertil hørende påkledning, skistøvler og skiklær og tursekker m.m. i vår ikke så store gang. Jeg er imponert over at alle finner sitt. Koselig med besøk og så tomt når alle drar.


Disse flotte rosene kom noen av dem med hjem etter en tur på butikken vår. Befolkningstallet økte med flere hundre prosent nå i påsken, og det danna seg stor kø på vår ellers så rolige lille butikk som jo egentlig kan betegnes som en kiosk med bensinstasjon og post. Her kan en treffe mange kjente på slike dager.Buketten ble delt i to
Her har noen egg av tre og stein fått besøk av en påskekylling.


Ut på turHer poserer yngstemann på en av familins scootere. Han skulle nok ønske at det var han sjøl som kunne kjøre og ikke bare være passasjer. De var også en kjøretur helt til Reinfjord i Kvænangen i nabofylket. Nå er alle dratt, noen på jobb og andre på hytta der de fortsetter påskeferien.Godt med litt eksperthjep. Her er det en treåring som trenger hjelp til å få på seg skiene.

Andre forbereder pølegrilling.

Her er en gruppe som har tatt matpause med bål og grilling


Noen scootere har laget fint mønster på vannet

Slike dager ønsker vi oss mange av før snøen forsvinnerMed denne krysantemen ønsker jeg alle en fortsatt

GOD PÅSKE

5 kommentarer:

 1. Så koselig med så mye besøk. Skjønner godt at det ble stille etterat alle dro. Nydelige roser du fikk! Ser virkelig ut til at dere har hatt fine turer og. God påske ønskes fra Margit.

  SvarSlett
 2. Dette ser koselig ut!
  Hyggelig med besøk, og det virker som alle har hatt det hyggelig.
  Flotte bilder! Flott krysantemum også.
  Ha en fortsatt fin påske!:))

  SvarSlett
 3. Å så herlige bilder fra påskefjellet! Og nydelige blomster! Ja det blir tomt og stille når alle reiser igjen...
  Ha en flott påske videre;)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Ser at dokker har hatt fine daga, tenker det nok ble stille når alle dro. Her nyter vi våren, 10-15 pluss grader er ikke å forakte. Ønsker deg en fortsatt fin påske.

  SvarSlett
 5. Fjellgal som jeg er drømmer jeg meg helt bort i headingbildet ditt, også flotte bilder fra påskebesøket ditt. Kos deg videre i påska da!

  SvarSlett