søndag 12. april 2009

Påskeparty

Påskegodter

De tradisjonelle påskeeggene med påfyll av godter hver dag i påsken

Men dette er vel det jeg helst forbinder med påskegodter i sekken
Drikke og turmat

Svartkjelen til bålkaffe, pølser og grillspyd, kvikklunsj (ser at appelsinet ikke er kommet med på bildet), solkrem og solbriller, klister og selvsagt sitteunderlag (helst litt større enn dette lille reinskinnet) er tilbehør hvis du har tenkt å være på tur noen timer.
Og her er svipptursekken (rumpetaska) som rommer liten termos med varmt vann til enten sjokoladedrikk eller cappucino eller solbærtoddy. Her har appelsinene kommet med sammen med sjokolade m.m. Fotoapparatet er en selvsagt ting.
Og her er et samlebilde av godter, drikke og det jeg forbinder med påske. Hobbyen er representert med selbuvottene. Kommer tilbake med noen flere håndarbeid som ble ferdige i påskeuka.

5 kommentarer:

 1. Ja, her var det mye godt!
  Jeg kan visst ikke være med på dette påskepartyet, for jeg har ikke noe påskegodter. Jeg spiser nemlig nesten aldri sjokolade. Har ikke kjøpt så mye som en kvikklunsj til påske.
  Så jeg er ikke kvalifisert til å være med på dette.
  Men det er artig å se hva dere andre har i sekken.
  God 1.påskedag til deg!

  SvarSlett
 2. Påskesekken er klar ser jeg.
  Med mye godt i .. Kos deg.
  Fortsatt fin og og påske.

  SvarSlett
 3. Mye påske her! Pluss DE selbuvottene! Ha god tur, da!

  SvarSlett
 4. Er innom på påskebloggparty besøk. Så koselig å treffe på nye blogger. Ser at du har vært skikkelig beredt i påsken. Ser ut til at du har kost deg. Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett