fredag 13. februar 2009

INTERIØR

Har gleda mæ over å se på mange blogga som har vist fine bilda fra egne hjem og magasin. Så no når æ prøvde å rydde litt i bildemappan mine, fant æ på å vise bilde av storstua våres.


Det e litt lite møbla på plass, bare noen stola langs veggen slik at en kan slenge seg nedpå om en blir litt trøtt i beina. Grunnen er at vi har holdt på å pusse opp, og det skal æ si va litt av en jobb. Men æ syns det blei riktig fint. Men æ kan love dokker at det blir litt av en jobb når æ skal i gang med å vaske rundt. Æ ser det for mæ når æ heng der på stillaset eller kanskje helst en lift, men den tid, den sorg.
Dokker kan tenke dokker at det blir dyrt å varme opp her siden det e så høgt under taket, spesielt no når det har vært så kaldt. Derfor bruke vi den ikke så ofte.


No tenke dokker vel at det har tørna helt for ho, og det kan æ godt forstå. For alle dokker skjønne jo at det er bare tull det æ skriv.


Vanligvis så kalles dette rommet for ballsalen i Peterhof (ST.Petersburg).
Men hvis det e noen som e interessert, så kan æ fortelle at det er mulig å leie salen på timebasis til mottakelser, bryllup o.l. hvis en har tykk nok lommebok. Timeprisen e stiv! Kanskje nokka å tenke på for dem som vil ha nokka spesielt, men det e nok mange formaliteta som må ordnes

5 kommentarer:

 1. Kjempeflott ballsal! Ja, de kunne det i gamle dager.... Et praktbygg må det være... Ja, det må nok være litt av en jobb og skulle vaske rundt der... Vi kan være glad vi slipper......
  Ha ei flott helg!!

  SvarSlett
 2. For den stive utleieprisen kunne vi leid inn vaskehjelp;)))

  Herlig;)

  SvarSlett
 3. Fikk mæ en god latter no:DSkikkelig stilig påfunn av dæ.
  Vært nåt til stue å hatt.Tomleplass nok til 2 stk.Kanskje vi leie der ei helg.Ka du mein?
  God helg.
  Vi har Lillebane våres hjemme en snartur.

  SvarSlett
 4. Du e no ei arti knætta! Storstua! Kjenne du forresten han Arnfinn i byen? Klem!

  SvarSlett
 5. Nei, antagelig gjør du ikke det, ved nærmere ettertanke!

  SvarSlett