onsdag 28. januar 2009

Er julenissen forsinket på hjemturen?

Spor over himmelen

For noen dager sida (23 ?) oppdaga jeg disse sporene på himmelen. De var for brede til å være skispor, men kunne det være spor etter sledemeier? I så fall vet æ bare om julenissen som farer på slede med Rudolf oppe i lufta etter at Tor med hammeren er borte?, men han brukte vogn.
Tror det var julenissen som var på forsinka hjemvei til Nordpolen. Kanskje han ble smitta av influensaviruset som mange andre og måtte krype under fellen et eller annet sted på hjemveien.

På min rusletur langs veien så æ dette blondemønsteret laget av tynn sjøis nede i strandkanten. Bilde burde vel vært redigert litt, men serverer det in natura.


"Lette bølge hvor du blåner gjennomsiktig, lys og klar
Himlens fargeskjær du låner
selv du ingen farge har"
På min tur hadde æ dette fine panoramet med rosa lysskjær å hvile øynene på. Nesten like fint som midnattssol, men kaldere.

9 kommentarer:

 1. Det var nok julenissen, æ så han, ikke bare sporan...
  Om det skulle vært navn på det blondemønstret hadde det kanskje vært "Havsjø".
  Godt at det er flere som lever å nyter slik "Råsa" tilværelse...Vakkert,... å fine ord har du knytt til det her bildet.Har du dem lagra på "hardisken" , så du bare"laster" de ned når det passer?
  Nyt dagene nå, til helga er det regn.....

  SvarSlett
 2. Å så vakkert dette var! Nydelige bilder. Artig med at du lurte på om det var nissen på sen retur. Måtte le litt for meg selv. Fint det sangverset til bildet. Ha en god kveld! Margit.

  SvarSlett
 3. Endelig har vi fått sola tilbake, og dermed masse flotte billedmotiv! Hos oss er det kaldt og klart, rundt -15 grader. Men i mårra meldes det mildvær. Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
 4. Hei!Takk for besøket hos meg!Alltid hyggelig.
  Og takk for at du ville gi meg en leksjon om kobling.Så får vi se om jeg får det til.
  Må ha en pause fra sying nå.Får besøk i morgen,og fredag drar vi avsted i barnedåp.Så får fortsette med dukkegarderoben til uka.
  Ja det må nok være julenissen som har susa over hode på dokker.Trur han har "børna" litt;)
  Ha ei fortsatt fin uke.Snart helg igjen...Sykt så fort det går!

  SvarSlett
 5. Hei! Stemmer det at du har en nevø i Hammerfest? Trodde først at det var Strikketur som var det, men det må være feil! Altså, Jeg har vært i Hammerfest og besøkt din nevø. Ringer det en bjelle hos deg?

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder! Spesielt det siste var fint, men også alle de andre! Så artig med sporene etter Rudolf! Han har forhåpentligvis kommet seg tilbake til sitt sted nå. (Nordpolen?)
  Takk for at du delte dette med oss, og takk for hyggelig hilsen til meg!

  SvarSlett
 7. Hei, igjen! Feilinformasjon, unnskyld meg! Jeg kommer til å vekke opp heile Loppa!

  SvarSlett
 8. Wow - da sista bilde va berre heilt nyyydle!
  Så kult at du nesten fekk glimt av julanissen og...
  Koooooooooooz deg
  klem

  SvarSlett
 9. Kanskje nissen har vært på nyttårsfest og reiste sent hjem? ;)

  God helg!

  SvarSlett