tirsdag 28. oktober 2008

ORKIDEER OG GAVE


Fikk lyst til å sende en blomsterhilsen til de som leser bloggen min. Det ble en uryddig bakgrunn på bildene, men jeg er så glad i denne orkideen som jeg fikk til min bursdag for nesten to år siden. Den blomstrer nå for 3.gang og har fått mange luftrøtter.
Denne har jeg kjøpt selv, og den blomstrer for 2.gang
Så fant jeg også denne Hansarosa ute i hagen. Det har vært mye mildvær i det siste, så denne knoppen fikk sin sjanse il å springe ut.


Se for en flott gave jeg har fått!

Som jeg har fortalt tidligere, steppet jeg inn som lærer i en 6 ukers perioden ved skolestart i en overgangsperiode mens vi ventet på ny lærer. Siste skoledag fikk jeg denne fine lyseholderen fra rektor og elever som også hadde laget hvert sitt fine kort med hilsen. Det var så en nesten fikk en klump i halsen. Keramikken minner meg om to fjelltopper og er laget på Artic Workshop på Ingøy i Finnmark. Jeg syns den er veldig fin og det har vært mange kosekvelder med lys.

Flinke tegnere

3 kommentarer:

 1. Så nydelig! Du er flink med orkideer, skjønner jeg, som får dem igjen gang på gang.
  Jeg fikk en hos ei bloggvenninne for 2 mndr. siden. Den har fått en ny blomst etter jeg fikk den. Er spent hvor lenge jeg kommer til å ha den.
  De lysholderne var flotte!
  Sikkert fint å få noe sånt som takkegave.
  Takk for hyggelig hilsen til meg, og ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei! Så flott blogg du har, og så fin natur du viser oss på bildene dine! Skulle så gjerne vært en tur i Finnmark - det synes jeg virker skikkelig eksotisk! Nydelige orkideer, også. Har en jeg også, som er tre år. Venter på at den skal blomstre snart. Jeg kommer hit igjen, her var det trivelig:) Klem fra Trondheim

  SvarSlett
 3. Velfortjent presang, det var flott gjort av deg å stille opp for ungene! Synes også det er kjekt når jeg får orkideen til å blomstre.
  Fortsett å ta fine bilder fra kjente trakter..æ følger med..
  Bente

  SvarSlett