onsdag 25. mai 2011

Søndagstur 22.mai


Som en kan se av bildet, er det fortsatt mye snø i fjella. Trærne er blitt grønne selv om noen av dem står med "føttene" i snø. Været var flott og himmelen knallblå på rusleturen min tidlig på formiddagen.Traff på denne tufsekallen/sjefstufsa på turen min. Tror han/hun må være tufseoverhode etter størrelsen å bedømme.

Bak seg hadde han/hun en hærskare av undersåtter. Kanskje han taler til folket eller gir ordre om at ingen får bli så stor som han/henne.


På øversida av veien holdt arbeidsgjengen eller fotsoldatene til. Leit å tenke på at disse områdene har vært dyrka mark der en høsta fòr til sauer og kyr, men det er lenge siden det. Håper ikke vår innmark blir slik, men det er vel fare for det om ikke dyr beiter der eller ljåen kommer i bruk.Dette bilde ble tatt en tid etter påske. Som en kan se på bildet, har stormen knekt grana og lagt den tvers over veien opp til huset. Treet var knekt mer enn 2 meter oppe på stammen. Eierne var ikke her da dette skjedde.


Denne frosken traff jeg på en dag jeg gikk over et jorde. Den var vanskelig å få øye på og lå helt stille. Turte ikke kysse den, for hva i alle dager skulle jeg gjort hvis det plutselig sto en prins foran meg! Har ikke sett frosk her tidligere, men de er ikke så lett å få øye på heller.


Denne flotte skuta hadde ankra opp på havna en morgen jeg kikka ut av vinduet. Ut på formiddagen ble 9 stykker med skiutstyr landsattt. De kryssa etter snøflekkene opp til fjells og var der flere timer. Noen dager senere lå den igjen her over natta, men da var det ingen aktivitet på land. På skutesida stod det www.gox.no , og der leste jeg at de driver med opplevelsesturer, skiing and sailing. Så flott det hadde vært å se den for fulle seil!

Og til slutt et nytt bilde av den lille petuniaen min som nå har fått plass på ytterveggen. Viste bilde av den i forrige innlegg. Håper den klarer seg der. Det ser ut til at det er tre forskjellige farger på blomstene, men det er forskjellige stadier i blomstringen (livet) som for oss mennesker.

Tidlig i morgen starter jeg fastende på tur til UNN og skal være bra sugen til etter behandling fredag ettermiddag hvor jeg håper å rekke flyet og båten hjem. Ellers blir det minst en dag ekstra reisedag.
Ha det så lenge, dere!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Du skal bare blogge når du føler for det, du! Av og til føler man for å gjøre andre ting!
    Fine bilder av mine slektninger, tufsene eller tufsa...! He he!
    Jeg håper du får en ok tur til Tromsø!

    SvarSlett