lørdag 19. desember 2009

Litt julebakst

blir det på meg også, men ikke 7 sorta.

I ettermiddag bakte æ noen mørlefse, gammeldagslefse (tynnlefse) har æ kjøpt og krumkaker er i boks. Smultringene har vi spist mye av slik vi bruker før jul. Og så blir det vel noe mer kanskje.
Litt av julepynten er på plass, og resten kommer sånn pø om pø.
Ha en fin helg og ikke stress for mye. Nyt denne fine tida.

8 kommentarer:

 1. Der har ho bakt lefse!
  Og smultringer! Og krumkaker!
  Har du en god oppskrift på gammeldagslefser?
  Klem!

  SvarSlett
 2. Masse julgodt her ser æ, har å fått det trangt i fryseboksen, men det hjelper vel på nå som ungdommene er i hus......vi høres!

  SvarSlett
 3. Hei, hei ville bare ønske deg ei riktig god jul og takke for et koselig blogg år.
  Sonja

  SvarSlett
 4. Jeg baker svært lite til jul. Jeg greier ikke så mye, og ikke har jeg godt av det, heller.
  Vil takke for laget i år, og ønske deg ei riktig god og fredfull julehøytid! :-)

  SvarSlett
 5. Hjemmebakt lefse..nam nam;-)
  koselig julevindu du har!

  Riktig god jul til deg og dine!
  Juleklem fra Turid!

  SvarSlett
 6. Kjære deg!
  Takk for innholdsrik og gledeskapende Pay it Forward-pakke!
  Den kom i dag, og jeg argumenterte med gubben: Ho har vel ikke ment at jeg skulle gjemme den til juleaften! Så jeg pakka opp, bit for bit!
  Tusen hjertelig takk for alt! Nydelige ting, alt sammen! "Ordet" har jeg hengt på kjøleskapsdøra, teen er i koppen og smaker fortreffelig! Og det andre, det nydelige juletreet, julekula og hjertet, ligger på vent til å delta i julepyntingen, og nåleputa blir en bruksgjenstand!
  Tusen, hjertelig takk!
  Og dette er en stor pakke, bare så du vet det, du trenger ikke tenke på noe annet også! Det eneste jeg trenger nå, er å få treffe deg sjøl!
  Kjempeklem fra meg!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig hilsen! så flink duer til å bake! Lefser er godt og hører liksom med til jul,. Mye fint du har pyntet med også. Det er fint med julepynt, den samme må frem- år etter år! Ønsker deg en riktig god og fredfull julehøytid! Hilsen Margit.

  SvarSlett
 8. Kjære deg! Tusen takk for pakken, og for et hyggelig kort! Jeg venter med å åpne til julaften, de ser råspennende ut! Ser du er i rute med julebaksten. Det er egentlig jeg også, men det er mest fordi jeg ikke har spesielt høye ambisjoner om alt for mange sorter i år. Jeg ønsker deg ei riktig god jul! Juleklem fra mormonsen

  SvarSlett