søndag 27. desember 2009

Er det blitt lysere?

Andre juledag gikk jeg en herlig tur til fots oppover dalen etter vannet. Mot sør virket himmelen veldig lys med et rødskinn som ikke er kommet godt nok fram på bildene. Hvis fjella ikke hadde stengt for utsynet, hadde nok solglansen vært sterkere selv om det er leeeenge før sola dukker opp over horisonten. En hilsen om at vi går lysere tider i møte. Bare se hvor herlig det er.



Nedover dalen mot nord ser vi at fjellet har fått litt lysglans mens himmelen er mørkere. Isen på vannet er delvis dekt med litt snø så det var lett å gå.
Her er jeg kommet nesten helt opp til øvre enden av vannet. Det var flere fotspor etter andre turgåere som hadde vært her dagen før. Halvmånen lyste så fint, men den var ikke noe fotogen.

4 kommentarer:

 1. Å! Nydelige bilder!
  Jeg blir helt andektig av å se en sånn himmel!
  Og jeg venter hver vinter så fryktelig på sola. Men når den endelig er her, er jeg blitt normal igjen, og forventer at sola alltid skal være der!
  Er visst litt sprø, men set skal være slik!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Ja, har vi ikke hatt en nydelig vinter hittil i år? Jeg synes nesten ikke det har vært mørketid, med så fine farger på himmelen. Og de siste dagene har det vært så lyst midt på dagen, så jeg har nesten ikke følt behov for å ha på lys i stua. Den 21. er det soldag her i Tromsø, og som du sikkert kjenner til, så markeres den skikkelig, med sjokolade og solboller.
  Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, og takk for trivelig bloggkontakt i året som gikk. Klem

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker deg alt godt i det nye året som kommer! Mange gleder og positive overraskelser ønsker jeg deg også!
  Klem fra ho ved grensa!

  SvarSlett