onsdag 16. desember 2009

Førjuls bytur

Hammerfest
Her ser dere det nye kulturhuset i Hammerfest, Artisk kultursenter (AKS), som det heter. Det tar seg godt ut med lyssettingen når det er mørkt.
På søndag var jeg der på salgsmesse, og det var ganske mange salgsbord, også med brukte klær og ting og leker. Syns det er fint at det er blitt in igjen. Barn sitter og selger leker de ikke bruker mer. Måtte bare kjøpe en brodert juleløper som jeg tenkte å ha på den røde duken på spisebordet. Tok en del bilder, men tror du ikke jeg klarte å slette dem da jeg skulle overføre dem til PC'n. Ikke de viktigste bildene da.
Hadde god tid til å kjøpe de siste julegavene med langåpent på fredag, også søndagsåpent foruten mandagen. Også var det selvsagt koselig og være sammen med familien, spesielt når vi ikke skal være sammen i jula.

På søndagskvelden fikk jeg også med meg en kirkekonsert. Det var Hammerfest mandsangforening, -Damekor og -Blandede kor samt solister som ga oss vakker sang. Hammerfest musikkforening og H.fest storband spilte foruten pianoakkompagnement. Programmet var variert, og det ble også allsang mellom hvert korbytte. Til slutt var det fellesopptreden av alle med Deilig er jorden der tilhørerne i en fullsatt kirke reiste seg og var med og sang. Mektig og skikkelig julestemning.

3 kommentarer:

 1. Det her så da triveligt ut-så reportasje i avisa derfra ,og tenkte , der sku æ ha vært.Julekonsert i kirka er så fint!
  Vi tenkte oss på bytur i måra, men værmeldinga endra planen våres, så det blir Alta tur istedet.
  Du får ha en fin kveld-plutselig kommer æ på besøk......

  SvarSlett
 2. Høres ut som om du har hatt en trivelig helg. Og korsang er jeg også veldig glad i. Prøver alltid å få med meg minst en kirkekonsert før jul, men lykkes ikke hvert år. Var på Bør børson i går. Ikke akkurat kirkekonsert, men det var jo trivelig. :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Må bare lure meg inn her til deg for å ønske deg ei riktig fin advent,og Jul om ikke så lenge.
  Ble litt nyskjerrig når jeg så du hadde Hammerfest med i innlegget ditt.
  Ha det godt!

  Ps:Det poppet opp noe "snusk" igjen her:(

  SvarSlett