onsdag 20. juli 2011

Flotte sommerdager

Mens datter og svigersønn bestemte seg for fjelltur, bestemte jeg meg for daltur. Jeg rodde over vannet og gikk oppover på den "andre " sida av vannet der jeg sjelden går. Været var fint med passelig mye vind til å holde fluene borte.

Leirplassen i øverste ende av vannet var ryddig og uten det minste søppel. Her tok jeg kaffepause med niste. Og tenk så hadde jeg glemt å ta med kopp! Ikke kunne jeg drikke direkte av termosen. Det ble for varmt. Men jeg hadde med en plastpose i tilfelle jeg skulle komme over modne multer, som det ikke var noe av. Fylte litt vann i plastposen og helte oppi kaffe fra termosen. Men å drikke av plastposen var ikke like enkelt, men det funket!
Ikke noe å si på utsikten oppover dalen med breen i bakgrunnen .


Det la seg et lag av skyer over breen, og etterat jeg kom hjem var skydekket spredt seg over hele himmelen. Men temperaturen var fin, så svigersønnen tente opp grillen med flintstek og entrecote som vi spiste på terrassen med tilbehør og god drikke til. Dattera laget salat og dekte på bordet, så jeg hadde bare å lage saus og ta ut potetbåtene av ovnen. Snakk om å ha det bra!


Rundt til alle kanter var jeg omkranset av fjell selv om det er åpent mot nord.

Oppe på denne høyeste toppen har jeg vært en gang, men det er lenge, lenge siden det!!

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder. Så godt å gå tur i slike vakre omgivelser, det er skikkelig godt både for kropp og sjel. Oppfinnsom også ...så bra at du fekk deg ein kaffitår !
    Ha fine dagar. Klem

    SvarSlett