mandag 25. april 2011

Påskeegg

Dette påskeegget er gedigent. Se det i forhold til rosebuketten som er i normal størrelse.


Før påske verserte det en melding på facebook som lød slik: "Hvis mamma'n din er på Facebook; sett denne på din status. Om hun ikke kommenterer den i løpet av en time skal hun kjøpe et påskeegg til deg fullt av smågodt! :)"


Denne fikk jeg (beleilig for dattera) da jeg var ute på reise. Syntes dette var morsomt, og det passet seg slik at påskeegget ble overlevert personlig siden reisen hjem tok et par daga ekstra pga flykansellering, men det ble et koselig helgebesøk i stedet. Det skulle jammen atskillige godterposer og lignende for å fylle det. Men det ble en betingelse at det skulle deles med resten av familien som besår av 4 voksne. Skulle vel lagt med en tube tannkrem også!
Karius og Baktus, vær snille mot tannbissan demmes!

7 kommentarer:

 1. Reine "goill egget" det her - tenke alle har kosa sæ me det......og tannpussen .
  Du skal bare legge ut bilde på FB-gruppe bilder er nok greit.

  SvarSlett
 2. Voi, voi, kor heildi dæm va!
  Du e no snill, åsså!
  Klæm!

  SvarSlett
 3. Heldige jenta di! Håper du fikk en smakebit av godsakene du også:)
  Ei fin uke ønskes videre:)

  SvarSlett
 4. Ordet gullegg har fått nytt innhold! På både den ene og andre måten. Dette var virkleig gedigent, Annfrid. Her ble det nok mye knask og kos!

  SvarSlett
 5. Huff, kor lyst eg fikk på godteri. du må ikke legge ut sånne fristelsa :)

  SvarSlett
 6. Du no e det på tide å rødde vekk påske pynten altså!
  Du som styre så mye me blomser å moill , kan no iallefall ta bilde av de nye hagehanskan dine eller nåkka sånt...hint , hint et nytt innlegg.

  SvarSlett
 7. Ja,Turid, e helt enig med dæ. Ka du trur kor mange bilda æ har tatt av både det ene og det andre, men ingen ting e kommet på bloggen. No e æ ferdig m d infobladet æ har jobba m og sendt det til trykking, men så e det jo den grønne sia som kreve sitt når været e så fint som d vi har hatt no om dagen. Lover bot og bedring!

  SvarSlett