lørdag 8. januar 2011

Hjertelig hilsen

I høst fant jeg på å lage noen enkle hjerter av bjørkeris. Det ble etter hvert en 10-15 hjerter i forskjellige størrelser og fasonger. Det meste ble gitt bort, men noen skulle jeg ha sjøl. Nedenfor viser jeg fram noen av produktene.
Inne i dette hjertet har jeg hengt et trådhjerte som var festet på en julegave som jeg fikk året før. Syns det passet så bra her. Denne henger i yttergangen.
Og her har dette kjøkkenhjertet fått sløyfe på i anledning av jula.
Dette rufsehjertet er kanskje det jeg liker best. Skulle "frisere" det litt, men fant ut at det var så sjarmerende med sitt bustete utseende. Henger ute ved inngangsdøra.
Dette er det eneste hjertet av de jeg ga bort som jeg har tatt bilde av.
En bjørkekrans ble det også, og her har den fått litt "julestæsj" på seg. Henger i gangen. Legg også merke til asaliaen min som først nå begynner å vise seg i all sin prakt. Pleier å ha en slik stående i gangen i juletida for her er temperaturen ikke så høy som det vi har den i stua.

7 kommentarer:

 1. De hjertene dine av bjørkeris ble veldig fine!
  Likeens kransen!
  Kanskje det var like bra med bjørkeris enn med pil, den blir man bare å plages med, skal tørke, så bløtes før den kan bli formet til noe...
  Ha det bra!

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Så flotte hjerta du har laga:)
  Ha en fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 3. Så flotte de hjertene er. Liker at man lager pynt av det man finner i naturen. Mye flott, bare fantasien er med. Godt Nytår til deg og Nils fra mæ.

  SvarSlett
 4. Og fornavnet til anonym er??? Koselig å vite hvem som hilser :)

  SvarSlett
 5. Så koselig med bjørkehjerter. De kan jo pyntes eller bare være som de er. Kjempeartig ide.
  Nå er det jo ut med jula og da får en finne noe annet å pynte med.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 6. Du så dekorative disse hjertene var! Hva er det reklamen sier...det enkle er ofte det beste! :))) Veldig flott! Og Asalean var nydelig!

  Ønsker deg en fin søndag!
  KLEM:)

  SvarSlett
 7. enkle, flotte og dekorativer hjerter.

  SvarSlett