fredag 28. mai 2010

God gammel årgang

I dag vil æ vise fram godstolan våres

Disse stolene kjøpte jeg for minst 15 år siden. Var på møbelhandelen og så etter nye stoler, og da selgeren til slutt viste meg denne, likte jeg verken farge eller stoffet, men da han ba meg om å prøvesitte den (hadde prøvd mange andre også), var både jeg og stolen solgt. De er helt herlige å sitte i med god ryggstøtte og litt reguleringsmuligheter av ryggstøet. Stoffet er en slags velur og har vært utrolig slitesterkt. Nå begynner armlenene å bli litt slitte, men har ikke lyst til å bytte dem ut. Sitter faktisk i en av stolene når jeg bruker PC'n. Har pc-bordet stående i en krok av stua med godstolen ved siden av og svinger den mot bordet når jeg skal bruke pcen. Bordet er regulert helt ned og passer derfor bra,men tar pc'n på fanget av og til.
Disse stolene står foran det store stuevinduet med utsikt utover havet. Her drikker vi de fleste kaffekoppene våre, spiser frokost, leser aviser, og her har mannen askebeger tilgjengelig. Som dere forstår er de svært mye brukt.
I dag frista det flotte været meg til å flytte stolene ut på terrassen og gå løs på dem med teppebanker, støvsuger og salovann. De ble gnukka og gnidd så armene mine småverket da jeg var ferdig.
Nå har de stått ute i hele dag og tørket i sol og vind og dufter rent og godt. Jeg skrubba likegodt også løperen som stolene står på, men den er ikke tørr ennå.
Er godt fornøyd med jobben som jeg kunne utføre ute i sola.
PS: Jeg gjør ikke dette hvert år!

6 kommentarer:

 1. Åja, dei ser verkeleg gode ut, dei stolane.
  Skikkeleg vårereingjering har du hatt, då.........
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Da har du gjort en kjempejobb!
  Stolene ser virkelig gode ut:)

  God helg til deg og dine!

  klem fra Turid:)

  SvarSlett
 3. Godt å få `shina`litt.Æ fikk å tatt trekkan av vår beige sofa å vasket dem for en stud sia.Sjansa på å hive dem i maskin,med zalo på flekkene..å det gikk helt greit.Fikk sterk hjelp fra lillebror å trekke dem på,for det kan vel være den værste jobben!kos dæ vidre i gostolen og i vårsola!

  SvarSlett
 4. De gode møblene kommer sjelden igjen, så man må pleie dem man har!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 5. Deilige stoler å sitte i.....men hvordan er de å flytte på-synes at æ har møtt på noen slektninger av disse i jobben min...spurte eiern om hun hadde noen ho ikke likte så godt.da kunne ho itilfelle gi de til vedkommende...men go å sitte i -ja det e`dem!!
  Synes forøvrig du har gjordt en kjempe innsats med hensyn til vaskesjauen!

  SvarSlett
 6. Du kan SE på stolene at her kan man kose seg! enkelte ting blir man bare avhengig av. Jeg har en sånn godstol jeg og, som passer akkurat til skrotten min, og som jeg kanskje tilbringer litt for mye tid i..:)

  SvarSlett