lørdag 1. oktober 2011

Indian summer

Septemberværet har vært helt utrolig bra med temperaturer langt over det vi er vant til på denne tid av året. Uteplantene, akkurat som vi, har ikke helt forstått at det nå er høst. De fleste blomstrer villig, mens andre har sagt takk for seg for i år.
På terrassen har jeg stående noen krukker og urner. Da det torsdagskveld (29/9) meldte vestlig kuling av noe styrke, fant jeg det forsvarlig å ta inn i gangen de små krukkene som stod i full blomst.


Se så fin denne fuksiaen er fortsatt. Den måtte berges!


Denne gjøgleren har blomstra hele sommeren igjennom med minimalt stell. Litt pjuskete nå, men fortsatt "still going strong"


Denne greaniumen på veggen har også blomstra hele sommeren .

Neste morgen lå alle de store krukkene veltet, og noe var falt ned fra veggen. Det så ut til at det hadde blåst skikkelig godt, men de som fikk komme inn i varmen, kan jeg fortsatt glede meg over i lang tid ennå.

2 kommentarer:

  1. Høsten er jo en herlig tid! Det høres ut til at den utrulige sommeren våres bare skal fortsette fra mot jul. Håper det er litt rester igjen når jeg er tilbake den 9.10. Det var mye fine blomster hjemme hos meg også da jeg dro. Og jeg har snille naboer som ser etter.
    Det følger med noen merkelige saker med russiske bokstaver når jeg skal komemntere hos deg. Vet du om du har vært plaget med noe slags virus?

    SvarSlett
  2. Morn morn på denne første oktober søndagen- deilig vær i dag å , om ikke sola skin så er det fin temperatur. Har noen krukker her også , som fortsatt kan glede fremover- men lauvet på trærne har virkelig fått fart på sæ- har fri utsikt til Lopphavet no, bare rogna som behold høst prakten enda. Du får ha en fin søndag og hils kjæresten!

    SvarSlett