søndag 29. november 2009

Tenn lys!


TENN LYS ! (Eyvind Skeie)


Tenn lys !
Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

5 kommentarer:

 1. Tid for lystenning! Og for en flott heading!
  Du, jeg tar gjerne imot besøk, hvis du skulle komme denne veien! Veldig gjerne!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Heisann! Jeg prøvde og prøvde i går, men kom ikke inn på kommentarskjemaet ditt i går. Nå var det rett inn og det var bra, for jeg vil takke for trivelig kommentar! Samtidig vil jeg si at jeg likte den adventskransen din! Så nydelig med de lilla sløyfene! Fint det verset du har skrevet også. Ønsker deg en fin adventstid. Vennlig hilsen Margit.

  SvarSlett
 3. Så koselig dere har det med så mye snø! Her i Trøndelag er det nesten bart! Likte adventskransen din så godt,skikkelig nostalgi over den,og utrolig gode minner:) Tusen takk for besøk på bloggen min:)

  SvarSlett
 4. Så fint at noen kommer inn her. Ikke moro å skrive bare for seg sjøl selv om det og kan være litt greit å se hva en får til.
  Må nok skuffe de som tror det er min adventkrans. Fant bildet sammen med sangen og likte det så godt at jeg ville vise det til andre også.
  Takk for koselige kommentarer. Nå har vi hatt mildvær og noe regn så mye av snøen er tint bort.
  Ha en fortsatt fin adventstid og stress ikke for mye, men kos dere. Jeg er akkurat ferdig med et infoblad som jeg har maila over til trykking. Utrolig hvor mye tid det går til slikt, især bildebehandling. Men nå kan jeg begynne å tenke på julekos...

  SvarSlett
 5. Hej! Så vackra färger på denna ljus uppsättning och fina bilder från ett vackert snölandskap!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett