lørdag 5. september 2009

Rødmende kveldshimmel

Været i går var riktig bra - og kveldshimmelen rødmet - kanskje over at den visste at skodda skulle henge ned over oss i dag med regn og vestavind. Ikke noe fristende med bærtur, nei,Ha en fortsatt god helg!

11 kommentarer:

 1. For nokon fantastiske fargar....
  God sundag til deg!!

  SvarSlett
 2. Å, så vakker kveldshimmel!Jeg kan desverre ikke gi deg oppskriften på moebiusen, på grunn av copyright er det bare vi som er med på alongen som kan bruke akkurat den. Men på You Tube er det en video som viser opplegget og første omgang. http://www.youtube.com/watch?v=LVnTda7F2V4&eurl=http%3A%2F%2Fcontent2%2Eclipmarks%2Ecom%2Fcontent%2F5DB2209D%2D758F%2D4430%2D8E97%2DDD279CD0167A%2F&feature=player_embedded
  Den må strikkes på veldig lange pinner, ca 120 cm og ca 150 til 160 masker.

  SvarSlett
 3. Ja, den vaar helt utrolig her i Tromsø og. Men jeg var ikke like flink som deg til å få tatt bilde. Og det var en helt nydelig kveld. Satt ute sammen med noen naboer til lenge etter at det var blitt mørlt. Riktignok godt påkledd, inntulla i pledd osv. En herlig årstid. I dag regner det. :)

  SvarSlett
 4. Beautiful colours in norwegian skies, I'll miss that because I'm going home in two days.
  Ha en fin helg
  Hartmut

  SvarSlett
 5. Du så vakker den himmelen var.

  Ønsker deg ei koselig uke.

  SvarSlett
 6. Så nydelig! Du har virkelig fått fine bilder av kvelshimmelen, som kan være utrolig fin også på denne årstiden. Takk for kommentaren. Petunia skal ta en runde til med ABC i ord og bilder. Vil gjene ha flere med, det er artig dette. Ha det bra. Hilsen Margit.

  SvarSlett
 7. Takk for kommentaren! Nei, jeg planter ikke villbringebær. Har erfaring med hvordan de sprer seg. De har vel fått ekstreme overlevelsesevner ettersom de har måttet klamre seg fast i steinrøysene her nord. Som nordlendinger flest. Har ingen erfaring med hagebringebær, men innbiller meg at de er enklere å holde styr på. :)

  SvarSlett
 8. Her var det mange vakre bilder,helt nydelig.
  Kom inn hit igjennom Lille Lisbet.
  Kommer sikkert tilbake for å få se flere bilder.
  Ha en god uke.Hilsen fra Eie.

  SvarSlett
 9. Hei ,blogger.Det er en stund siden jeg har blogget til noen,på grunn av brukket ben før påske,men prøver meg meg litt nu.Du mange nydelige bilder å vise frem.Ha ei god helg.

  SvarSlett
 10. Hei. For noen flotte bilder :) Savner motiver for å ta bilder, opplevde at ute på Sandland fant jeg de flotteste motivene mine når jeg skulle ta bilder.
  Håper du har det bra :) og har en flott høst og ikke blåst bort :)
  Fra EJ

  SvarSlett