tirsdag 18. august 2009

Påminnelse om høst

Den første snøen
fikk vi se på Gudmundstind i morges. Temperaturen ligger mellom 7-8 grader med regnbyger innimellom.
Ikke så uvanlig at det kommer snø på toppene på sommeren heller. Husker et år det snødde mange ganger i juli, men da var det dårlig sommer!
Æ vil ha mer sommer , for den vi har hatt har vært altfor kort. Har ikke fått presentert alle sommerbildene mine ennå, men de kan jo være koselig å ta fram senere også. Høres ut til at det blir noe bedre vær til helga.


Legg merke til at sjøen er ganske grønnfarget på grunn av alger.

8 kommentarer:

 1. Så det der e`Gudmundstinn.
  Sne , ja ja så lenge han hold sæ der opp på 1000m.
  Vi her nede på "lavlandet" får bare gjøre oss klar te å ta mot go`været te helga.....

  SvarSlett
 2. Nei, no får han veret ta tørn, ailtså! Åsså æ som trur sterkt at det e sommer hjemme! Vi kjøre hjem denna uka, og æ vil se sterk blomsterprakt og ailt det der...

  SvarSlett
 3. Så heldig du er som har sånne flott fjell å se på.Herlig når en ser at det snør på toppene. Det er en ting som jeg savner fra nordnorge enda etter 30 år.

  Flotte bilder av lyset og himmelen du viser.

  SvarSlett
 4. Godt så lenge snøen holder seg på toppene i hvertfall! Uansett bor du på et fantastisk vakkert sted og det er så fint at du vil dele det med oss på bilder. Takk for kommentar på Akerselv turen. Ja, du må bare begynne å lese de gamle bøkene på nytt! Særlig Bakom synger skogene, jeg leste den på nytt for et års tid siden og kunne nesten ikke legge den fra meg. Jeg driver og rydder litt i bokhylla nå for å forberede flytting og da finner jeg stadig noen jeg bare må lese på nytt. Så det blir visst litt lesing i høst og vintermånedene!

  SvarSlett
 5. Deet har vært nysne i fjellan her også, men nå i helga har det vært knallfint igjen. Vet du at det fjellet du viser bilde av er så likt et som ligger i Balsfjord, og som kalles for Den sovende soldat? ;)

  SvarSlett
 6. Hallo,
  nice to see that there is snow in the north of Norway. I`m staing in Hadeland for some days, and we have "LATESUMMER" weather.
  Wishing you some more sunny days.
  Hilser Hartmut

  SvarSlett
 7. Huff og huff, vil ikkje ein gong høyre ordet snø enno, det er altfor tidleg...
  Takk for varmande kommentar inne hos meg, og eg er veldig glad for at eg endeleg tok mot til meg og skreiv dette innlegget. Responsen har vore overveldane, og viser at det er eit stort behov for å sette temaet på dagsordenen!!
  Klem

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder og natur.

  Men, jeg grøsser litt når jeg tenker på vinter allerede nå

  SvarSlett