lørdag 6. desember 2008

UTMERKELSE

Takk til Turid som har send meg denne fine utmerkelsen!


Her er litt om tankane bak denne utmerkinga, sitat:" Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"
Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Ser at det er så mange som har fått denne, men jeg velger likevel å sende awarden videre til Hannes hverdag, Elins håndarbeid,Guri sin, Kari-carpe diem,ContainerGirl,BeBes blogg, daisys home og Lise sin

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med utmerkelsen! Den er nydelig, og vel fortjent!
  Så har du også fått en nydelig heading på bloggen din!
  Ønsker deg ei god hlg!:)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig besøk i bloggen min, og for utmerkelsen! Bare koselig at du vil linke. Har kikka gjennom bloggen din, masse flotte naturbilda. Tenk, jeg har aldri vært i Finnmark fylke,(nesten flaut å si det). Ønsker deg ei fin adventstid.:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, det var koselig :)
  Det er godt vi ikke alle har samme smak i mønster, ellers hadde vi blitt fryktelig like og kjedelige!:)

  SvarSlett
 4. Takk!!! Jeg visste ikke at du pleide å se innom meg, men det var jo kjempekoselig!
  En sånn utmerkelse fra en "fremmed" var skikkelig artig!
  Tusen, tusen takk.

  SvarSlett
 5. Tusen takk,det sett æ pris på!Håpe basseluskan har sluppet taket å at du har overskudd i adventstida.God helg!E på besøk på Skjervøy denne helga.I morgen blir det juleverksted.Hej då..

  SvarSlett
 6. Ja dette var veldig morro og koselig,og se at mens jeg har hatt noen dagers bloggpause så har jeg fått en så nydelig utmerkelse.Og for en fin blogg du har,så koselig å oppdage nye bloggere.Tror nok ikke at jeg har vært inne hos deg tidligere.Så tusen,tusen takk!Ønsker deg en fin førjulstid.klem

  SvarSlett
 7. Tusen takk! Det var veldig hyggelig! :) Flotte bilder du har fra Sør-Tverrfjord!! Ha en fin adventstid :)

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk!
  Det var koselig. Ønsker deg ei fortsatt fin uke :-)

  SvarSlett