torsdag 27. november 2008

BOSNIASOKKERDisse sokkene var fargebestilt og er reist nedover til Syd-Sverige hvor de forhåpentlig varmer føttene til vår datterdatter.

og disse har tatt veien til Talvik
Har strikket noen par tidligere, men har ingen sjøl. Kanskje de neste blir mine. Vi får se.
Det har ikke blitt så mye strikking i høst. Nå har jeg lagt opp et lite sjal -til meg sjøl? Hadde tenkt å strikke det i glatstikk på strikkemaskinen, men det er så lenge siden den har vært i bruk at maskenålene hadde gjemt seg. Derfor har jeg nå startet å strikke det i rettstrikk for hånd.

6 kommentarer:

 1. Hei!Disse sokkene/tøfflene er så flotte.Oppdaget de hos ei dame jeg var og vasket hos i fjor høst.Ho hadde ikke oppskrift,men dattra hadde bare krotet det ned på et papir.Men så fant jeg oppskrifta i et Julehefte jeg kjøpte før Jul i fjor.Det ble strikket 3 par på rappen.Ingen har jeg sjøl.Ja,er det ikke typisk? Ha ei superflott Adventshelg du og din kjære;)

  SvarSlett
 2. ...Og tusen takk for kommentaren hos meg!

  SvarSlett
 3. Sånne sokker så jeg i sommer, da jeg var på besøk hos ei dame jeg kjenner i min barndoms heimbygd. Hun hadde vunnet sine, og ante ikke hvordan de skulle strikkes.
  Men fine var de, det er sikkert.
  God adventstid til deg!:)

  SvarSlett
 4. Utrolig flotte sokker! Har flere ganger vært på besøk her hos deg, siden jeg fant link hos Turid. Mange fine bildemotiv. God advent til deg.

  SvarSlett
 5. Takk for sist, det var trivelig på jule messa!
  De bosnia sokkan dine er jo sååå fiine, så er det favoritt fargen min i tillegg.
  Her hos mæ nytes mandagen, blir nok litt husmor aktiviteter i tillegg til at æ må ut å "samle "lys.....
  Mørketids klæm fra Turid.

  SvarSlett
 6. Hyggelig at du besøker meg, Marita. Har vært innom hos deg også og du er jo så produktiv og allsidig at æ blir helt matt!!!
  Gog adventtid til deg og velkommen igjen.

  SvarSlett